ICV-EUiA: “Poc respectuós el comportament del govern de la ciutat”

El grup municipal ICV-EUiA titlla al govern municipal de no escoltar les propostes dels altres grups municipals i de no fomentar la participació i el traspàs d’informació entre els grups municipals.

ICV-EUiA ha fet públic el seu descontent amb el govern local per, tal i com explica el seu portaveu, Antonio López, “no escoltar les propostes dels altres grups municipals”. L’equip de govern va demanar la participació dels grups municipals perquè fessin propostes envers l’elaboració de les ordenances fiscals per l’any 2013. Una de les propostes que ICV-EUiA va presentar, tal com expliquen, és l’aprovació de “l’increment de l’IBI a les vivendes noves i a aquelles que són titularitat de les entitats bancàries”. El grup municipal es queixa fent-se una pregunta: “De què serveix el que pensin els grups municipals de l’oposició, perquè ens demanen propostes i suggeriments... si ja està dat i beneït?”.

Un altre tema criticat per ICV-EUiA és el no traspassar la informació als grups municipals de l’existència i el funcionament de la campanya participativa per elaborar el Pla d’Actuació de Mandat. El grup municipal afirma que el PAM “es va presentar en societat per part de l’Alcalde, està penjat a la pàgina Web, es reparteixen butlletes participatives als centres cívics i, exercint la cultura de ‘a l’oposició ni aigua’, no es dóna cap informació als altres grups municipals”. El grup municipal titlla a l'Ajuntament de no fomentar la participació entre els grups municipals.

Edicions locals