Noctambule Cinema estrena el tràiler de ‘Grieta en la Oscuridad’

El tràiler del curtmetratge de la productora molletana, rodat parcialment a la ciutat, es va veure en primícia el passat 2 de novembre al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei.

La productora nascuda fa un any a la nostra ciutat ha estrenat el seu segon projecte que ha estat rodat, parcialment, a la nostra ciutat. A principis del mes de novembre el director, Xavier Rull, i la guionista, Maria Costa Rocher, van presentar el tràiler al Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei, on va gaudir d’una molt bona acollida.

Es tracta d’un thriller d’uns vint minuts de durada que gira al voltant d’en Carlos, un escriptor jove i brillant que acaba d'obtenir un gran reconeixement internacional per la seva última obra. Durant una conversa causal, recorda la figura del seu mentor i ràpidament s'adona que no tothom té una visió tan positiva com la seva de l'Ángel Millán qui, després d'un silenci creatiu d'alguns anys, torna a estar en boca de tothom gràcies a una polèmica trilogia. Decidit a provar que en Millán segueix sent l'home que ell va conèixer, en Carlos li fa una visita però es troba que a casa seva hi habita un personatge sinistre i estrany.

El curtmetratge compta amb un repartiment de luxe on destaquen en Roger Berruezo, de la sèrie televisiva ‘Gavilanes’, en Ferran Rañé, de ‘Doctor Mateo’  i en Jordi Cadellans, de ‘La Riera’. ‘Grieta en la Oscuridad’ és el segon projecte produït per Noctambule Cinema i es va rodar entre el 14 i el 22 del passat mes d’Abril a Barcelona i Mollet del Vallès.

Podeu visualitzar el curtmetratge de ‘Grieta en la Oscuridad’.

Edicions locals