Convocat el concurs de Fotografia de Sant Vicenç

Les obres dels interessats es podran presentar les fotografies participants fins l’11 de gener.

L’Ajuntament de Mollet, a través de la Regidoria de Cultura, ha convocat la XVIII edició del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, que se celebra cada any a l’entorn de la Festa Major d’hivern. Es tracta d’un concurs molt consolidat amb 52 persones participants en l’anterior edició, 27 d'elles de Mollet i 25 de la resta de Catalunya i d'Espanya, amb un total de 221 fotografies

Hi poden participar totes les persones que ho desitgin presentant les seves fotografies abans del 11 de gener de 2013. Cada participant pot enviar fins a tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat publicades ni premiades en altres concursos. Com a novetat d’enguany, i per tal de garantir encara més la imparcialitat del jurat, es demana que les fotografies vagin signades al darrera amb pseudònim.
 
S’admeten tant fotografies en format analògic com digital. Les fotografies es podran ajustar digitalment, però només s’accepten retocs bàsics de llum, contrast i color, i no fotomuntatges ni altres tècniques especials. El concurs té dues categories segons el tema de la fotografia (tema Mollet o tema lliure), més un premi al millor participant local i al millor concursant jove, per a residents a Mollet, entre 12 i 18 anys.

Hi ha tres premis per la categoria Mollet (250€ i diploma, 150€ i diploma i 100€ i diploma) i un premi únic de 200€ més un diploma per la categoria lliure. També, el millor participant local tindrà un diploma i un premi de 150€ i el millor participant jove un altre diploma i 100€ en material fotogràfic.


Edicions locals