EMFO potencia els emprenedors i la feina

L’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació reinicia al novembre la formació per a emprenedors i, també, impartirà sessions informatives per donar pautes per trobar feina durant l’època de Nadal.

EMFO ha programat tallers monogràfics dirigits principalment a emprenedors del territori i sessions informatives per trobar feina al Nadal. Els tallers es van fer per primera vegada durant el segon quadrimestre d’aquest any i gràcies a la seva bona acollida ara al novembre tornen a començar. La temàtica d’aquests es pot classificar en tres grups: temes pràctics de com fer-se autònom, gestió de la difusió i comunicació de l’empresa a través d’Internet i el contracte laboral i mercantil.

De moment ja hi ha programat un taller sobre la creació d’una pàgina web per al negoci i el curs es divideix en dues sessions. La primera es realitzarà el dia 7 i la segona el dia 16 de novembre, de 12 a 14 hores a EMFO. El curs serà molt pràctic i els participants marxaran amb la pàgina web ja iniciada.

Pel que fa a les sessions informatives per trobar feina al Nadal, s’han organitzat pels propers dies 9, 16 i 22 de novembre. En aquestes sessions, igual que en les de ‘Vols treballar a l’estiu?’ que van tenir un gran èxit,  s’explicarà als ciutadans com i on poden trobar feina en l’època nadalenca. És important aprofitar les èpoques que més ofertes de feina es creen per a reactivar el mercat laboral i adquirir nous hàbits i experiència.
 
En aquestes sessions es proporcionarà als participants recursos i consells pràctics per a aconseguir feina en els sectors de temporada d’hivern, com poden ser comerços, restauració, lleure, feines derivades de l’activitat de l’esquí, etc.

A les sessions que es van realitzar per a trobar feina a l’estiu hi van assistir quasi 170 persones i es va aconseguir el 14% d’insercions de tots els assistents, una dada molt positiva.

Per a inscriure’s a qualsevol activitat us podeu dirigir a EMFO, trucar al telèfon 93 570 51 60  o enviar un correu a [email protected]


Edicions locals