Inici de la campanya electoral

Dijous a la nit es va realitzar la tradicional enganxada de cartells per part de les diferents candidatures electes.


La campanya electoral per a les properes eleccions del 25 de novembre va donar el seu tret de sortida aquest divendres amb la tradicional enganxada de cartells a la rambla Fiveller i per tota la ciutat de les principals candidatures electes. Així doncs, esperen dues setmanes farcides d'actes de campanya en forma de visites al carrer i rodes de premsa dels diferents partits.


L'acte central del PSC del Vallès Oriental va ser el primer dia de campanya a Granollers i amb el candidat Pere Navarro. Dissabte 17 de novembre està prevista la presència de Carme Chacón a Mollet del Vallès.

Pel que fa a CiU Mollet, el El restaurant Pi Tapes acollirà dilluns (20:30h) una xerrada a comerciants i professionals liberals a càrrec del candidat número deu de la llista pr Barcelona i diputat, Jordi Turull. També cal recordar que al mercat setmanal de Mollet hi haurà la carpa informativa de CiU.


ICV-EUiA va començar la seva campanya a la ciutat el mateix divendres 9 de novembre amb la visita del diputat més jove del que compta el Congrés de Diputats de Madrid, Alberto Grazón que va oferir una roda de premsa als mitjans al Centre de Serveis El Lledoner.


El proper 20 de novembre a les 11 del matí, el regidor molletà d'Ara Mollet - Esquerra, Oriol López i la candidata molletana a les llistes d'Esquerra, Txell Pi acompanyaran al diputat Alfred Bosch en el principal acte de campanya dels republicans a la ciutat que se celebrarà al El casal.  


Per la seva banda, el proper dimarts 13 de novembre visitaran la nostra ciutat el candidat nº 2 al Parlament de Catalunya del Partit Popular i alcalde de Castelldefels Manuel Reyes i la candidata nº 4 al Parlament de Catalunya del Partit Popular Maria José Garcia Cuevas. A les 16:30 hores  donaran roda de premsa a la seu municipal popular (Carrer Lluis Duran, nº 2 de Mollet). Recordar també que Santiago Espot i Jaume Jaume, candidats número 5 i 6 respectivament per Barcelona per la candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència seran a Mollet en acte de campanya el proper dimarts 13 de novembre. L'acte s'iniciarà a les 20:00 al Mercat Vell, Plaça Prat de la Riba, 6 de Mollet del Vallès.

Edicions locals