La Banda de Joves Música al Palau Sant Jordi

La Banda de Joves Músics de Mollet actuarà al Palau Sant Jordi dins l'espectacle L'Home del paraigua del compositor Juan Martínez Colás.

La representació de l’òpera, que tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre, comptarà amb la participació de la Banda de Joves Música de Mollet. El concert que es farà el proper 1 de desembre al Palau Sant Jordi serà el colofó de la gira que han realitzat per tot Catalunya amb actuacions a Terrassa, l'espluga del Francolí, Igualada, Palafurgell, Gavà, Mataró, Tarragona i Lleida i que continuarà després del Sant Jordi. El preu de l’entrada va des dels 20€ als 90€ i es poden comprar al Telentrada.


Amb el lema  «Llança-t'hi!» es va animar a col•lectius artístics i a persones individuals a participar a l'espectacle. Actualment ja s'estan realitzant diversos tallers previs per treballar l’obra, fent possible que fins i tot persones sense experiència o formació artística prenguin part d’aquest gran espectacle, amb uns resultats artístics excel•lents.

L’home del paraigua és una òpera-collage de Joan Martínez Colás estrenada l’11 de setembre de 2010 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona en la que van participar més de quatre-cents artistes.  L’autor dona la possibilitat a artistes i entitats d’afegir-se als professionals que realitzaran l'espectacle al Palau Sant Jordi. En aquest moment, ja hi ha confirmada la participació de 50 entitats i escoles, entre les que hi ha la banda de joves músics de Mollet del Vallès. També es comptarà amb la presència de cantants d’Alemanya i músics d’Andalusia.

L’òpera-collage que està inspirada en la vida i obra de Vicenç Ferrer  inclou cançons dedicades als infants, a la gent gran i a les persones amb discapacitat a més de tenir moments per que els grups de cultura popular, dansa, performance o teatre puguin desenvolupar diverses accions.

Edicions locals