Guanyadors terrorífics

Ja s’han escollit els guanyadors del 1r Concurs de Micorelats de Terror que va convocar la Biblioteca Municipal Can Mulà amb la col•laboració del Pla Jove.

Dissabte es van lliurar els premis del 1r Concurs de Micorelats de Terror amb dos guanyadors. Per votació popular a través de la xarxa social Facebook José Antonio González ha estat el guanyador amb el relat presentat a través de Twitter ‘Testigo fui del horror oculto en sus ojos. Atravesaron mi alma, heraldos de la terrible realidad: el Maestro había regresado’ (#terrorcanmula).

Per decisió del jurat, que van escollir cinc finalistes, el guanyador ha estat Salavdor Calvo Oliva amb el relat ‘Cerró los ojos…y abrió la puerta a todos los monstruos’ (#terrorcanmula).

L’objectiu de la creació del 1r Concurs de Micorelats de Terror és fomentar la creativitat literària a través de les xarxes socials. Cal de destacar que s'han presentat un total de 40 microrelats a través dels comptes de la Biblioteca de Facebook i Twitter i que es poden consultar a la pàgina de Facebook de la Biblioteca Can Mulà.

Edicions locals