Jornades Esportives de Primària

Més de 2.000 infants participaran en aquestes jornades organitzades per l’Ajuntament de Mollet i adreçades a les escoles de la ciutat.

El Departament d’Esports de l’Ajuntament organitza quatre jornades diferents durant tot el curs en les quals poden participar els alumnes de 3r a 6è de primària de les escoles de Mollet. L’objectiu és apropar l’esport als nois i noies de primària. El curs anterior, hi van participar més de 2.300 nens i nenes, de 3r a 6è de primària.

S’organitzen quatre jornades diferents i la primera ha començat aquesta setmana. Aquest dijous i divendres està prevista la cursa d’orientació per a alumnes de 5è de primària. Es preveu la participació de més de 460 nens i nenes. Les escoles estan convocades a la Pista d’Atletisme a les 9 del matí i la cursa es desenvoluparà per l’espai rural de Gallecs.

A banda de la jornada d’orientació on participaran nens de 5è de primària hi ha organitzada la jornada d’iniciació al tennis, per nens de 3r de primària, la jornada d’iniciació a l’atletisme, per nens de 4t curs i la jornada d’esports alternatius, per nens de 6è de primària.


Calendari de les Jornades Esportives de Primària

Cursa d’Orientació         15 i 16 de novembre
Iniciació a l’atletisme    26 de febrer
Iniciació al Tennis        17 i 18 d’abril
Jocs alternatius        9 i 10 de maig

Edicions locals