García Cuevas enceta la campanya popular a Mollet

La candidata número 4 a les llistes del Partit Popular de Catalunya vol Catalunya dins d'Espanya i d'Europa.


El primer acte de campanya electoral del Partit Popular de Catalunya a Mollet ha estat aquest dimarts a la tarda a la seu de la secció local. La diputada i candidata número 4 de les llistes populars, María José García Cuevas, ha ofert una roda de premsa que ha iniciat manifestant que "la nostra és una campanya marcada per l'austeritat ja que hem de donar exemple als ciutadans després de tots els esforços que els hi demanem".

García Cuevas ha posat l'accent en una elecció "lliure i informada" del ciutadà ja que des del seu punt de vista "des de CiU s'està aportan informació equivocada com pot ser per exemple el fet que Catalunya no pot ser un estat d'Europa a curt termini". Pel que fa l'opció socialista, la diputada assegura que "no sabem encara en que consisteix el federalisme que volen perquè depenent del líder socialista que en parla és diferent". A més, la popular ha afegit que passar a un estat federal no aportaria més competències a Catalunya.


García Cuevas ha declarat que el PP defensa una Catalunya dins Espanya i Europa i pretèn recuperar l'economia i sortir de la crisi: "El cost de finançament és el que fa que les empreses espanyoles siguin menys competitives que les altres. Si una entitat financera veu que hi ha una possible ruptura d'estat no hi confiarà en aquest". A més, la popular ha criticat que aquestes eleccions costaran molts diners i han paralitzat Catalunya durant sis mesos.


Per a recuperar l'economia, el PP proposa una reforma del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), aprimar l'administració catalana estalviant sis milions d'euros i reduint la plantilla de la corporació catalana de mitjans: "Només TV3 té més treballadors que les altres televisions privades de l'estat juntes. Amb aquesta mesura trauriem uns 100 milions d'euros". 


El proper dijous 15 de novembre està prevista la visita del número dos popular i alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes.

Edicions locals