Poetes Grans de la ciutat

El proper dijous 22 de novembre, se celebrarà la trobada poètica Poetes Grans, un recital certamen que posa veu i lletra a la sensibilitat i creativitat literària de la gent gran de la ciutat.

Es tracta d’una activitat promoguda per la Regidoria de Gent Gran amb la col•laboració dels casals i entitats de gent gran. Enguany fa 17 anys que va néixer aquesta iniciativa pet tal de donar resposta a  tota aquella gent gran amb inquietuds poètiques que no trobava una plataforma on expressar-se. Des del començament es va concebre com una trobada poètica més que com un concurs, ja que no hi ha la voluntat de fomentar la competitivitat, sinó la participació del màxim nombre possible de persones grans.
 
La 17a edició dels Poetes Grans compta amb la participació de 26 poetes i poetesses, 16 dones i 10 homes. La mitjana d’edat dels participants és de 69 anys, els quals han lliurat un total de 47 poemes de temàtica variada, entre els quals destaquen les obres sobre la vida, la família, el passat, el present, l’amor i sobre el fet mateix de la poesia i els poetes. La reivindicació i el sentit de l’humor són ben presents entre les obres presentades.
 
La trobada poètica tindrà lloc el proper dijous 22 de novembre, a 2/4 de 6 de la tarda, al Mercat Vell. L'actor Carlos López i el duet musical MOMENTS, format per la cantant i compositora Miriam Aguado i el teclista Sergi Camps, seran els encarregats de conduir l'acte i presentar els nostres Grans Poetes.

Edicions locals