DRIM s'expandeix arreu de Catalunya

Rambla Nova, 8-10 - Tel. 93 570 29 89 Centre Comercial Gallecs, Local 1 - Tel. 93 579 47 28


Actualment estem vivint l'expansió de la marca DRIM per tota Catalunya i és que aquesta empresa catalana creada al 1972 ha anat creixent durant els últims anys d'una forma molt destacada.  Amb més de 57 punts de venta en tot el territori català, DRIM imposa un concepte innovador a través d'un interiorisme global diferenciador. En aquest sentit, ha implementat el 'Concepte 3 en 1' que consta en integrar les seccions de puericultura, joguines i hobbys en uns mateixa botiga.

La ciutat de Mollet compta amb dues botigues DRIM, una ubicada al Centre Comercial Gallecs i l'altra a la Rambla Nova, amb més de 925 m2 dedicats a la diversió i a l'entreteniment de nens i adults. En ambdues botigues existeix una gran varietat de productes per a tots els gustos i totes les edats. DRIM, l'empresa catalana de joguines amb l'eslògan 'Líders en Preus' intenta guanyar segment de mercat al territori català apostant per Mollet amb l'obertura de les seves dues botigues, una al 2000 i l'altra al 2004, i donant feina a més de 20 persones durant l'època de Nadal.

L'última gran novetat és el rellançament de la seva pàgina web (www.drim.es) aplicant les últimes tecnologies en venta online amb la finalitat d'apropar els seus productes als clients.
   

Edicions locals