La Molletense empata i es situa colíder (0-0)

Els porters van ser els protagonistes del partit aturant dos penals.

La Molletense va deixar escapar dos punts contra l'Equipo Ja en un partit marcat per dos penals fallats (0-0). Amb aquest resultat, la Molletense suma 22 punts i comparteix liderat amb el Turó Peira i la Unificació Llefià.

La Molletense va sortir a per totes des de l'inici. Els d'Antonio Filgaira van estar a punt de marcar en un xut de d'Agustín Latre que va refusar el porter Eudard Ariño. Poc després, Javier Ballesteros va fallar un penal que va acabar amb una picabaralla per una entrada d'Agustín Latre. A partir d'aquí, l'Equipo Ja va saber defensar bé l'empat i la Molletense no va trobar la manera d'obrir la llauna.

A la represa, els blanc-i-blaus van perdre el control del partit i els barcelonins van fregar el gol en un xut de Gilbert. A continuació, l'àrbitre va xiular penal a favor dels visitants per una entrada a destemps del porter Yamandú. El porter argentí va corregir la seva errada aturant la pena màxima. Els d'Antonio Filgaira no es va arronsar i va intentar marcar fins al final, però el marcador no es va moure. En la propera jornada, la Molletense visitarà el camp del Lloreda (diumenge, 12h).


Resultats de la jornada

Edicions locals