Protesta al carrer dels treballadors d'Urbaser en ple mercat del dimarts

Els treballadors d’Urbaser han sortit durant el matí al carrer per protestar contra la situació laboral que estam vivint.

Els treballadors de l’empresa municipal de neteja Urbaser s’han reivindicat davant de l’Ajuntament i pels carrers del centre de la ciutat sota el lema ‘¿Dónde estan? ¡No se ven los impuestos de Mollet!’. Els treballadors es queixen de la situació laboral d’incertesa en la que es troben. Jose Luis Garcia, un treballador d’Urbaser, ha explicat que “fa uns mesos que els treballadors ja vam decidir rebaixar-nos el seu fins al 2014 per mantenir el nostre lloc de treball i no ha servit de res perquè ara tornem a estar en la mateixa situació”.

El grup municipal d’ICV-EUiA ha mostrat, en un escrit, la seva solidaritat amb la vaga dels treballadors d’Urbaser recordant que “l’empresa ja els ha baixat un percentatge important del seu salari a més d’incrementar la seva jornada laboral anual. Entenem que l’aturada en el procés de negociació del seu conveni col·lectiu i, que tot i el sacrifici fet pels treballadors i treballadores per la crisi, no és just ni equilibrat que no puguin tenir unes mínimes garanties en la estabilitat dels seus llocs de treball".

Actualment l’empresa disposa de 50 treballadors que estaran de vaga durant un mes i la ciutat disposarà dels serveis mínims (cada 72 hores).


Per conèixer més detalls sobre la vaga podeu consultar la notícia ‘Els treballadors d'Urbaser anuncien una vaga de trenta dies’.

Edicions locals