Urbaser demana desconvocar la vaga als treballadors

L'empresa de neteja de la ciutat garanteix la voluntat de mantenir els llocs de treball del seus treballadors i demana desconvocar la vaga.

Aproximadament un 60% dels treballadors d'Urbaser han seguit durant aquests dos primers dies la vaga que pretén, segons indiquen els afectats "reivindicar un lloc de treball estable i deixar de banda la incertesa". Els treballadors de l'empresa manifesten que no es senten segurs a la feina i més després d'haver assolit el compromís de rebaixar-se el salari fa uns mesos.

L'Ajuntament de Mollet ha tornat a comunicar a l'empresa el seu compromís per mantenir el nivell de serveis contractats, el que suposa garantir l'estabilitat dels actuals llocs de treball. Urbaser ha fet arribat un comunicat on reitera públicament "la voluntat de mantenir els llocs de treball en l'actual contracte de neteja i recollida d'escombraries".

Així doncs, Urbaser demana desconvocar la vaga ja que no existeix el risc de perdre el lloc de treball. Segons indica l'empresa de neteja "tenint en compte que l’únic objecte de la convocatòria de vaga dels treballadors és la garantia dels llocs de treball, entenem que aquesta hauria de ser desconvocada, una vaga en la qual els més perjudicats són els ciutadans i les ciutadanes de Mollet del Vallès".

Edicions locals