RACC celebra un any amb oficina a Mollet

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va visitar dilluns l’oficina del RACC en el seu primer aniversari a la ciutat.

El RACC va inaugurar ara fa una any la seva primera oficina pròpia a la ciutat i dilluns celebraven el seu primer aniversari.  L’empresa està present a Mollet des de fa més de 12 anys amb una corresponsal i té més de 3.000 socis.

L’alcalde de Mollet, juntament amb el Director d’Organització Territorial de Catalunya, Antoni Gil, i altres directius, treballadors i representants de l’Ajuntament, va celebrar dilluns el primer aniversari de l’oficina del RACC. Monràs va agrair “les tasques que empreses amb tanta fortalesa com la vostra realitzeu dia a dia pels ciutadans i que hagueu escollit Mollet per establir una de les quatre oficines que teniu al Vallès Oriental”.  De la seva banda Giil explica que “Mollet és una ciutat amb molta trajectòria de motor, tant per les seves entitats com per tenir a prop Derbi i el circuit de Catalunya”.

Situada a la Plaça Espanya, número 11, la nova oficina centra la seva activitat en la contractació d’Assegurances i venda de Telefonia Mòbil, entre molts altres productes i serveis. Amb aquesta oficina el Club amplia la seva presència a la comarca del Vallès Oriental, on té més de 28.000 socis i 4 oficines repartides als municipis de Granollers, Cardedeu, Sant Celoni i Mollet.

Edicions locals