Mollet commemora el Dia Internacional de la No Violència contra les Dones

Els portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Mollet s’han adherit al Manifest del 25 de Novembre per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Divendres a les 12 del migdia l’alcalde de la ciutat ha llegit el Manifest davant de l’Ajuntament de Mollet per commemorar el Dia Internacional de la No Violència contra les Dones. L’Ajuntament de la ciutat s’adhereix a aquesta commemoració amb diferents activitats reivindicatives i de sensibilització, entre elles, la lectura del manifest institucional.

Durant el manifest l’alcalde ha explicat que “la nostra crida amb l’acte d’avui, el nostre refús i el nostre condol volen anar més enllà de les víctimes mortals, sens dubte la cara més crua i devastadora de la violència masclista, i apel•lar totes aquelles manifestacions i comportaments que atempten contra la integritat física i psicològica de les dones, pel simple fet d’haver nascut dones. Vulnerar els drets de les dones, més enllà de la injustícia i la crueltat, representa un gran impediment per assolir la democràcia plena, la pau, el desenvolupament i el dret d’exercir la ciutadania”.

L’acte ha estat presentat per la regidora de Polítiques d’Igualtat, Alícia Domínguez.Edicions locals