Monràs: "La participació és l'element més important"

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha anat aquest migdia a votar al Mercat Vell de la nostra ciutat acompanyat de la seva dona.

Josep Mornàs ha introduït el seu vot a les urnes a les 12 del migdia assenyalant que els dos elements més importants de les eleccions són la participació de la gent i que no es produeixin incidents. En aquest sentit, l'alcalde ha explicat que "a hores d'ara no hi ha hagut cap incident rellevant, tot estava disposat perquè els col·legis electorals es poguessin obrir amb normalitat i desitjo que això continuï així durant tota la jornada". També ha explicat que l'altre element important de les eleccions és que " la gent voti amb consciència aquella formació que doni més garanties però en definitiva seria molt bo que hi hagi una alta participació perquè això reforça la nostra democràcia".

En referència a l'avançament de les eleccions l'alcalde creu que "no ha estat bo perquè genera incertesa en el futur, incertesa sobre les polítiques reals que necessita la gent i incertesa sobre els serveis públics que els ciutadans cada vegada demanen més". "Els socialistes estem a l'espera dels resultats havent fet una bona campanya, una campanya en la que hem explicat coses reals, el que s'ha fet fins ara quan nosaltres estàvem governant. Des d'aquesta òptica espero i desitjo que hagi arribat el nostre missatge real, tangible, per les persones i de les persones".

Monràs demana una clara lluita contra la situació actual i creu que "totes les formacions polítiques que formin part de l'arc parlamentari català s'haurien de posar d'acord a fer una lluita contundent contra l'atur. Cauríem en un greu error si no fóssim capaços d'arribar a un consens contra l'atur, contra els desnonaments i contra aquesta situació que estan vivint molts homes, dones, nens i nenes de tot arreu. S'ha d'actuar de manera immediata, perquè així ho requereix la societat, i no seguir-nos barallant, perquè mentre uns es barallen altres pateixen".

Edicions locals