Detingut un home per la mort del seu pare a Mollet

Els Mossos d'Esquadra investiguen les causes del crim.


Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge un home acusat d'haver matat el seu pare, d'avançada edat, a Mollet del Vallès. L’assassí es va entregat als Mossos d’Esquadra diumenge a les cinc de la tarda. En arribar al domicili situat al carrer de Sant Andreu al barri de la Plana Lledó, han trobat la víctima, que presentava ferides d'arma blanca.

Tant la víctima com el detingut són de nacionalitat espanyola, segons fonts pròximes al cas. Fins al moment no han transcendit més detalls del crim. L'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec de la investigació.

L’Ajuntament de Mollet ha convocat un minut de silenci en refús de la violència domèstica produïda a la ciutat, on l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, també ha manifestat el seu rebuig envers aquest fet. L’alcalde ha explicat que “no tenim constància de cap element, des de l’àmbit social, que pugui determinar les causes de l’assassinat, per tant, és un fet sobrevingut que els Mossos aclariran”.


Edicions locals