L’Ajuntament cedeix a Plataforma Mollet un espai a L'Era

L’Ajuntament de la ciutat accepta la demanda d’espai que Plataforma Mollet va fer al ple municipal del mes de juliol i cedeix un espai a l'Era.

Un dels despatxos del Centre Cívic l’Era, situat al carrer Cervantes del barri de Plana Lledó, serà el nou espai on Plataforma Mollet podrà realitzar les seves gestions. La Plataforma Mollet agrupa usuaris de Bancs i Caixes d'estalvis afectats per les participacions preferents i deute subordinat i un local on poder atendre totes les qüestions era necessari. Segons expliquen des de la Plataforma “vàrem demanar a l'Ajuntament que ens cedís l'ús d'un espai municipal per poder donar informació i assessorament, tant a les persones afectades per aquests productes tòxics, com als ciutadans en general”.

Aquest nou espai ciutadà està orientat a totes les persones que necessitin informació sobre aquests productes financers, assessorament sobre els procediments a seguir amb les entitats bancàries (peticions de documentació, presentació de reclamacions, etc.) i anàlisi de les diferents alternatives que s'estan oferint.


Edicions locals