La Molletense suma un nou empat al camp del Lloreda (2-2)

Els homes d'Antonio Filgaira van reaccionar a temps i van remuntar un 2-0 advers.

La Molletense va sumar el tercer empat consecutiu al camp del Lloreda després de marxar al descans 2-0. Amb aquest resultat, els homes d'Antonio Filgaira es col·loquen tercers a dos punts del líder, el Turó de la Peira.


El Lloreda va sortir disposat a tallar la bona ratxa dels molletans. Després d'un inici de partit amb alternatives, Cristòbal León va avançar als locals amb un remat de cap impecable en una centrada des del còrner. A partir d'aquí, els blanc-i-blaus van començar a carburar i van arribar amb més assiduïtat a l'àrea contrària. Els germans Latre i Xavi Jiménez van ser els protagonistes de les ocasions més clares de gol però no van estar encertats en la culminació.

En el primer minut del segon temps l'autor del primer gol, Cristòbal León, va tornar a marcar en una acció pràcticament idèntica. Arral del segon gol, Antonio Filgaira va moure la banqueta i va donar entrada a Víctor Pequerul i Àlex Casals per remuntar l'encontre. La Molletense es va posar les piles i va aconseguir esgarrapar un punt gràcies a les dianes de Xavi Jiménez en un acció individual i d'Agustín Latre. L'àrbitre va expulsar a Antonio Filgaira per protestar al minut 88. En la propera jornada, la Molletense rebrà a l'Argentona (dissabte, 16.30h).

Edicions locals