L’ACA neteja la riera de Lourdes, després que l’alcalde li ho reclamés el passat agost

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha acabat els treballs de neteja i conservació de la riera de Lourdes. Aquests treballs s’han fet després que l’alcalde ho reclamés per carta al director de l’ACA, el passat mes d’agost.

Després que l’Ajuntament ho reclamés a l’ACA, la setmana passada es va fer una actuació de neteja i manteniment de la riera de Lourdes. L’alcalde, Josep Monràs, insistia aquest estiu a l’ACA, ens responsable de garantir el bon manteniment de les rieres, per mitjà d’una carta al seu director en la qual demanava que s’acceleressin els treballs previstos davant la proximitat de l’època de pluges de la tardor.
 
L’actuació realitzada per l’ACA s’ha desenvolupat al tram de riera des del passeig de Ronda del barri de Lourdes, fins a la rotonda de l’avinguda de Lourdes, davant l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Els treballs, que han durat dos dies, han consistit en l’eliminació d’obstacles, sobretot canyes i rebrots de pollancres (arbre que deixa anar un borrissol que pot obstruir el pas de l’aigua) i en el desbrossament de vegetació al  marge del camí per a vianants i bicicletes que va paral•lel a la riera.

Edicions locals