‘Suma-t’hi’ és el lema pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a Mollet

El proper 3 de desembre es commemora el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat a la nostra ciuta

La Taula Municipal de Persones amb Discapacitat, creada al 2011 i de la qual en forma part l’Ajuntament mitjançant l’IMSD, ha programat un seguit d’activitats de sensibilització amb lema ‘Mollet es vesteix de taronja. Suma-t’hi’ pel Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que té lloc dilluns 3 de desembre.


Durant tot el matí de dilluns Can Vila, l’Àrea Residencial El Bosc, l’Àrea Residencial de La Vinyota i el Taller Alborada realitzaran un lipdub amb la cançó ‘Seguiremos’ del cantant Macaco. Tothom qui vulgui sumar-se a la iniciativa pot consultar els horaris de gravació al web municipal. Al migdia es llegirà el Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. A la tarda (18 h), a l’Hospital de Mollet, s’inaugurarà la botiga que a partir d’aquest moment gestionaran persones amb discapacitat. El director de l’Hospital de Mollet, Jaume Duràn, ha explicat que “és una bona iniciativa i una manera més de col·laborar amb el col·lectiu discapacitat en la realització de projectes”.


Les activitats entorn el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat continuaran fins el divendres 14 de desembre.


Edicions locals