Monràs insisteix amb el soterrament de la línia nord

L’alcalde de Mollet reclama a Foment que tiri endavant els estudis d’impacte ambiental previs a la realització del soterrament de la via del Nord i millores en la seguretat i l’accessibilitat de les estacions de rodalies de Mollet.

Monràs, s’ha reunit aquest dimarts amb responsables del Ministeri de Foment i han tractat l’estat del projecte de desdoblament i soterrament de la línia del nord i la millora de les estacions de rodalies de la ciutat. Aquesta reunió s’ha produït després que l’alcalde demanés per carta a la ministra de Foment, Ana Pastor, una reunió per tractar el projecte de desdoblament i soterrament de la R 3, ja que els pressupostos de l’estat per al 2013 no observen cap partida per aquest concepte. Així, aquest dimarts, Monràs ha viatjat a Madrid on s’ha reunit amb el subdirector general de Planificació i Projectes de la Direcció  General de Ferrocarrils del Ministeri de Foment, Jorge Ballesteros
 


Millores a les estacions de Mollet

Josep Monràs ha demanat que el Pla d’Infraestructures Ferroviàries de Rodalies inclogui la millora de l’accessibilitat i la seguretat en l’estació de Mollet-Sant Fost, de la línia 2 Barcelona-Maçanet. Concretament, ha demanat que s’adaptin les instal•lacions per a persones amb mobilitat reduïda, però també que es tingui en compte l’accessibilitat d’una banda a l’altra de les vies, ja que l’estació és un punt que connecta les dues bandes del municipi.
Pel que fa a la seguretat, l’alcalde ha demanat que es millorin les mesures per dificultar el salt a les vies des de les andanes, així com altres mesures de seguretat destinades a evitar accidents. En aquest mateix sentit, Josep Monràs també ha demanat que es revisi la seguretat en alguns trams de la via al seu pas pel barri de la Plana Lledó, on hi ha algunes tanques que estan malmeses.

 
Projecte de soterrament de la R 3

L’alcalde de Mollet també ha demanat, en el marc d’aquesta reunió, que s’acabin de fer els estudis d’impacte mediambiental previs a les obres per desdoblar i soterrar la línia del nord al pas per Mollet. Totes dues parts es van comprometre a tornar a trobar-se quan acabin els estudis.
 

Edicions locals