La Molletense goleja i ja és segona (4-0)

Dos gols de Peque i dos dols de Jordi Fernández van sentenciar el partit al descans.

La Molletense va resoldre al descans el partit davant un fluix Argentona (4-0). Amb aquest resultat, els d'Antonio Filgaira encandenen dotze encontres sense perdre i són segons a dos punts del líder i proper rival, el Turó de la Peira.


La Molletense va trencar amb una dinàmica de tres empats consecutius i va sentenciar el partit per la vía ràpida. Al minut 12, Jordi Fernández va inaugurar el marcador amb un remat de cap impecable. L'Argentona va reaccionar tímidament i va posar en problemes a Yamandú en un parell d'ocasions. La nota negativa del duel va ser la lesió d'Alejandro Souto, que va ser substituit per José Manuel. Al minut 35, Peque va marcar el 2-0 després d'una passada execel·lent de Xavi Jiménez. Poc abans del descans, Jordi Fernández va tornar a marcar de cap.

Només començar la segona part, Xavi Jiménez va sentenciar el partit amb una gest tècnic de gran qualitat. A partir d'aquí, els visitants van treure l'orgull per intentar escurçar diferències, però la Molletense va saber defensar bé l'avantatge i va endur-se els tres punts.

Edicions locals