"la Caixa" premia a un client de Mollet amb una paga de 1.000 euros

L'entitat repartirà un total de 4 milions d'euros en quatre sortejos de 1.000 pagues de 1.000 euros, entre els clients que pertanyen al programa Nòmina multiEstrella a Espanya.

"la Caixa" ha efectuat el primer sorteig de 1.000 pagues de 1.000 euros entre tots els clients que pertanyen al programa de fidelització Nòmina multiEstrella. A Catalunya, 162 clients de "la Caixa" ja han guanyat una paga de 1.000 euros, dels quals 7 són clients del Vallès Oriental.

L'entitat farà quatre sortejos: el primer es va realitzar el 24 d'octubre i els propers seran el 21 de novembre, el 19 de desembre i el 23 de gener. Els clients participaran, automàticament, només per pertànyer al programa de famílies Nòmina multiEstrella. En el cas dels clients que provenen de Banca Cívica, també podran participar en el sorteig si compleixen els requisits del programa de domiciliació de la nòmina, rebuts i targetes. Amb aquesta iniciativa, l'entitat vol estar més a prop dels seus clients demostrant el seu compromís amb les famílies.

Programa Nòmina multiEstrella

"la Caixa" és líder en banca minorista al mercat espanyol amb més de 13 milions de clients i té una quota de mercat en nòmines del 19,9%, segons dades de FRS de setembre.

Actualment, "la Caixa" té més 1,6 milions de clients que pertanyen al programa Nòmina multiEstrella. Els clients per pertànyer a aquest programa de fidelització també es beneficien d'avantatges exclusius d'àmbit financer, cultural i d'oci. A més, poden obtenir, gratuïtament, un pack de cupons distribuïts trimestralment amb descomptes en productes de primeres marques per a les compres diàries i que està valorat en 150 €.

Edicions locals