La Fira de Nadal de Gallecs aplega centenars de persones

La plaça de l'Esglèsia va ser l'escenari escollit per tancar el cicle Fira't a Gallecs.

El Consorci de Gallecs i l'Associació Agroecològica de Gallecs van tancar el cicle Fira't a Gallecs amb la tradicional Fira de Nadal. Centenars de persones es van aplegar diumenge al matí en la plaça de l'Esglèsia de Santa María de Gallecs.

La fira va ser l'escenari ideal per donar idees de receptes i menús de Nadal combinat amb productes de la zona. A les 11.30h el restaurant Can Major de Montmeló va oferir un taller per explicar receptes d'entrants, primers, segons plats i postres a base de productes de Gallecs com ara les farines, les melmelades, els llegums, el pollastre i la cervesa TOC d'Espelta.Al migdia va tenir lloc la segona Trobada de narradors i narradores, que van explicar un munt d'històries a la vora del foc, a càrrec de l'Associació de Narradors (ANN). Per als més menuts es va organitzar un taller de cuina a càrrec de Napicol.

Durant la fira es van poder comprar productes de Gallecs. Els compradors podran participar en un sorteig d'un lot de Nadal amb productes de l'espai rural i una sessió de contes a domicili a càrrec d'ANN.

Edicions locals