‘Vallesos’ presentarà el quart número a Mollet

El proper dilluns 10 de desembre, el Centre Cultural La Marineta acollirà la presentació del nou número de la revista Vallesos.

La Marineta serà l’escenari de la presentació del monogràfic dedicat a les nevades del 1962. La presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, del director del Centre d’Estudis Molletans, Oriol Fort, del director de Vallesos, Vicenç Relats, i dels articulistes baixvallesans que han escrit en aquest volum.

S’ha escollit la ciutat de Mollet per a presentar el quart número d’aquesta publicació comarcal, ja que la carpeta –monogràfic– del volum  està dedicada a les nevades de 1962, amb articles del molletà Joan Codina, el santfostenc Jaume Rifà i el perpetuenc Vicenç Vilàs. L’article escrit per Codina està il•lustrat amb fotografies del molletà Josep Vizcarra de la gran nevada a la nostra ciutat.
 
El volum també inclou un article, de Montserrat Tura, sobre els plàtans d’ombra i un, de Montserrat Tenas, sobre el jaciment arqueològic de Can Tacó-Turó d’en Roina (Mons Observans, Montmeló-Montornès).Edicions locals