Storopack fa una donació de 5.000 per Serveis Socials

L’empresa alemanya amb seu a la nostra ciutat ha fet una donació de 5.000 euros a l’Ajuntament que es destinaran a projectes socioeducatius per a nens i joves d’entre 0 i 12 anys.

Storopack, una empresa d’embalatge instal·lada al poligon de Can Part des del 1973 ha fet una donació econòmica a la nostra ciutat per destinar-la a Serveis a Socials. El president de la multinacional Storopack Hans Reichenecker GMBH, Hans Reichenecker, ha explicat que fan aquesta donació als tres municipis d’Espanya on tenen seu (Mollet del Vallès, Sant Boi de Llobregat i Pamplona) per la situació econòmica que viu el país. Reichenecker explica que “sempre fem donacions econòmiques durant l’època de Nadal a Alemanya i, enguany, hem cregut convenient dividir aquesta aportació entre els dos països”.

La donació es destinarà, concretament, als infants i les seves famílies més vulnerables socialment que utilitzen en Casal Obert i La casa dels petits. La regidora de Serveis Socials, Ana M. Díaz, ha volgut agrair l’aportació de l’empresa que beneficiarà a més d’un centenar d’infants i ha explicat que accions com aquesta “donen exemple a altres empreses en no només pensar en la producció sinó també en ser actius socialment”.

Edicions locals