El Talleret de l’Elena i la Fundació Oncovallès signen un conveni per a Tallers Infantils

L’Elena Frauca encapçalarà els Tallers de manualitats infantils que acompanyen a les activitats al carrer d’Oncovallès, començant amb el tradicional concurs de dibuix.

Avuí 4 de desembre a la seu de la Fundació s’ha signat un acord de col•laboració entre l’artista Elena Frauca i Oncovallès. Darrerament totes les activitats al carrer s’acompanyen de tallers de manualitats infantils, un sistema de donar a conèixer la tasca d’ajuda als malalts de càncer i els seus familiars als més petits d’una manera familiar i propera al mateix temps de mostrar el valor de la seva participació iniciant-se en la cultura del voluntariat.

El proper dia 15 de desembre en motiu de la Col•lecta anual de la Fundació Oncovallès a la Taula ubicada a la Plaça de la Porxada, tindrà lloc el tradicional concurs de dibuix “Els Petits Voluntaris fan grans dibuixos”. Durant tot el dia infants de 4 a 12 anys podran inscriure’s i dibuixar el seu “caganer” més divertit, amb colors, retoladors i trossets de roba i paper. Tothom que hi participi serà obsequiat amb un dibuix de l’Elena que podran portar decorat el dia de l’entrega de premis que tindrà lloc a la Seu d’Oncovallès el 20 de febrer del 2013 a les 17:30h, on l’Elena a part d’entregar els premis als guanyadors els hi farà una dedicatòria personalitzada.

Edicions locals