Curs de Suport Vital Bàsic per als tècnics de les entitats esportives de la ciutat

L’objectiu del curs era transmetre els coneixements bàsics per poder actuar davant d’una situació d’accidents lleus o contusions durant la pràctica esportiva.

Els dies 26, 29 i 30 de novembre, l’Ajuntament i l’Hospital de Mollet van organitzar  un Curs de Suport Vital Bàsic adreçat a tots els tècnics de les entitats esportives de la ciutat.

L’objectiu del curs era transmetre els coneixements bàsics per poder actuar davant d’una situació d’accidents lleus o contusions durant la pràctica esportiva. Es tractava d’un curs gratuït  de 3 hores que oferia la possibilitat que els assistents escollissin el dia que millor els anés per poder combinar-lo amb els entrenaments  setmanals.

Les sessions s’han desenvolupat al Centre Cultural  la Marineta i han comptat amb la participació de 28 entrenadors de diferents entitats de la ciutat.  Les entitats participants han estat Club Atlètic Mollet, UD Molletense, CF Mollet UE, Club Bàsquet Mollet, UFS Mollet, Institut Mollet, Institut Aigua Viva, Escola Longaron.

Edicions locals