Núria Ribalta parlarà del seu nou llibre a Canovelles

Núria Ribalta, veïna de Canovelles, va guanyar amb la seva obra, L'ombra de Proteu, el XVII Premi de novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders de 2011

El proper dimarts, 11 de desembre a les 19,30h a la Sala d’Actes de la Biblioteca Frederica Montseny ens parlarà d’en Tomeu que ha de deixar el racó prop del mar on volia passar-hi la vellesa i on feien els arrossos més bons, de l’Aurora i el seu nou amor, en Robert, que l’ajudarà amb els problemes amb el seu fill adolescent, de la solidaritat de l’Andrius, de la força de l’Ona que vol salvar aquest espai de la rebel·lió de la natura, de l’Odunsi i la Tammi que creien haver escapat de la pobresa i es troben amb la misèria... Uns personatges que intenten sobreviure enmig de l’especulació i la destrucció del medi ambient. Uns personatges que sentireu molt propers i que us faran conèixer la seva realitat...amb l’ombra de Proteu que els vetlla. Aquesta activitat està adreçada als alumnes de català i als participants del programa VxL, però serà oberta a tothom.

L'escriptora és llicenciada en Geografia i Història i ha estat professora de llengua i literatura catalanes a l'ESO. Actualment, però, es dedica exclusivament a la literatura. La Núria participa també al programa de Voluntariat per la Llengua de Canovelles des de l’any 2007 i ha tingut un total de 24 aprenents!

Edicions locals