Futbol Gallery es trasllada al mes de gener

La botiga especialista en futbol es trasllada del c/Sant Vicenç, 12 al c/Sant LLorenç, 1 (c/antic Hospital). Tel - 664581747 i 935445967


Amb l’objectiu de poder oferir als seus clients i clubs de futbol un millor servei, Futbol Gallery ha volgut ampliar els seus serveis amb una nova botiga a la nostra ciutat. La pretensió amb l’obertura de la nova botiga és ampliar i redissenyar un espai futboler tot incloent noves propostes per als clients.

La idea de realitzar un trasllat va néixer de les limitacions d’espai a la botiga existent i la necessitat d’oferir nous serveis per als clients i per als clubs associats. La nova botiga gaudeix d’un espai més ampli on poder trobar tot el que el client necessita relacionat amb el món del futbol.

Durant els anys que porta oberta la botiga, Futbol Gallery s’ha convertit en un referent en el món del futbol molletà donant serveis als clubs, futbolistes i clients particulars que busquen una atenció personalitzada i eficient. La botiga vetlla per la satisfacció dels seus clients i ha volgut ampliar els seus serveis per consolidar-se, encara més, a Mollet i a la zona del Vallès Oriental.

Edicions locals