Ràdio Mollet i Creu Roja organitzen la Marató de Joguines

El proper dimarts 18 de desembre, de 9 del matí a 6 de la tarda, l’emissora municipal Ràdio Mollet (96.3) celebrarà una marató radiofònica a la plaça de Cinco Pinos amb l’objectiu de recollir joguines per a la campanya de Reis de Creu Roja.

Per cinquè any consecutiu, Ràdio Mollet (96.3 fm) col•labora amb la campanya solidària de recollida de joguines de Creu Roja amb l’objectiu que cap infant es quedi sense joguina el dia de Reis. L’emissora organitza una marató radiofònica en directe des de la plaça de Cinco Pinos (davant El Lledoner), de 9 del matí a 6 de la tarda.
 
Durant tota la jornada els oients de Ràdio Mollet i els vianants que passin per la plaça podran animar-se a fer una donació de joguines per a la campanya de Creu Roja. Per aconseguir-ho, l’equip de periodistes i col•laboradors de Ràdio Mollet ha preparat una programació especial, que començarà amb el magazine matinal Posa’t les piles. A partir de 2/4 d’11 del matí, diversos voluntaris de Creu Roja passaran per l’estudi mòbil de l’emissora. A les 12 del migdia, s’entrevistarà l’alcalde de la ciutat. També està prevista una cantada de nadales en directe, a càrrec d’escolars del municipi. El programa El cafè de la Queta, que condueix la molletana Mercè Bastida, i que es fa tots els dimarts, tancarà la programació especial entre les 5 i les 6 de la tarda.
 
La marató radiofònica vol aconseguir la implicació de la ciutadania en la donació solidària de joguines noves, no sexistes i no bèl•liques. Les joguines arribaran als infants en risc d’exclusió social del Vallès perquè puguin participar plenament de les festes nadalenques i minimitzar les desigualtats socials. Aquest any, l’Assemblea de Creu Roja Mollet-Baix Vallès necessita joguines per a 550 nens i nenes de fins a 12 anys, dels quals 300 són de Mollet.
 
Des d’aquesta mateixa setmana, es poden portar joguines als estudis de Ràdio Mollet, on s’ha instal•lat un punt de recollida fins al proper 20 de desembre.

Edicions locals