5 mocions de caràcter social

El govern municipal de Mollet presentarà cinc mocions al proper Ple de caràcter social i de màxim interès ciutadà.

El govern municipal, preocupat per l’àmbit social i educatiu, presentarà en el proper Ple de l’Ajuntament, el proper dilluns 17 de setembre, cinc mocions relacionades amb les retallades, la crisi econòmica i la reforma de la llei d’Educació.

En primer lloc es presentarà una proposta en contra de les retallades per part de l’estat en els recursos destinats al servei de teleassistència. En segon lloc es presentarà una proposta per demanar que s’excloguin les persones físiques com a subjectes a l’obligació de pagar les noves taxes judicials. La tercera moció està en contra de les retallades en els pressupostos generals de l’estat destinats a les persones amb discapacitat. La quarta moció està en contra de la reforma proposada pel ministre Wert de la Llei de millora de la qualitat en l’educació i, per últim, es presentarà una proposta d’acord en contra de la decisió del govern central de no revalorar les pensions per a l’any 2013.

El govern municipal presenta aquestes mocions perquè fan referència a qüestions i situacions molt sensibles i que afecten directament la ciutadania de Mollet.

Edicions locals