EUiA Mollet comptarà amb la participació de dos militants a la X Assemblea Federal d’Izquierda Unida

El coordinador local, José Francisco Sancho, acudirà com a delegat escollit per la Direcció Nacional d’EUiA, a l’igual que el també molletà Ferran Jiménez, que acudirà com a representant d’Alternativa Jove.

Els propers 14, 15 i 16 de desembre tindrà lloc a Madrid sota el lema “Transformar la mobilització en organització, la rebel•lia en alternativa i l’alternativa en poder” la X Assemblea Federal d'Izquierda Unida, en la que Esquerra Unida i Alternativa, referent d’IU a Catalunya, acudirà amb una de les delegacions més nombroses, superant el centenar de delegats i delegades. Entre aquests hi aniran dos molletans: El coordinador local d’EUiA Mollet, José Francisco Sancho, escollit per la Direcció Nacional d’EUiA com a representant de l’organització molletana, així com el també molletà Ferran Jiménez en la seva condició de representant de la branca juvenil d’EUiA, Alternativa Jove – Joves d’EUiA.

Aquesta Assemblea Federal aprovarà els documents que regiran la política d’Izquierda Unida durant els propers 4 anys i que s’han vingut debatent des del passat mes  de setembre: un Document Polític, una Alternativa Econòmica i uns nous Estatuts que serviran per a culminar el procés de refundació de l’esquera que IU ve construint amb col•lectius socials de tot l’estat.


IU escollirà també a la meitat del seu Consell Polític Federal, d’on sorgirà la nova Direcció Federal que nomenarà entre els seus integrants al Coordinador o Coordinadora Federal.

Edicions locals