ICV-EUiA contra les retallades amb 5 mocions al Ple

Contra les pilotes de goma, contra les retallades a la discapacitat, contra les noves taxes judicials, contra la no revalorització de les pensions i contra la nova llei d’educació del ministre Wert, són les 5 mocions que es presenten.

En primer lloc, ICV-EUiA reclamarà la dimissió del conseller Felip Puig i la supressió de l’ús de les pilotes de goma per part dels antivalots dels Mossos d’Esquadra. D’altra banda ICV-EUiA es suma a la indignació que ha provocat la proposta de la nova llei d’Educació (LOMCE) que vol portar endavant el ministre del PP, José Ignacio Wert. Segons ICV-EUiA la nova llei “ataca la igualtat d’oportunitats primant l’ensenyament privat per sobre del públic i s’allunya d’un model integrador i respectuós per incentivar la religió i una visió adoctrinadora i ideològica de la educació amb elements predemocràtics. Es per això que demanem la retirada de la llei d’Educació (LOMCE) i el cessament del ministre Wert”.

Un altre proposta d’ICV-EUiA és demanar a l’Ajuntament de Mollet que es posicioni contra les retallades al sector de l’atenció als discapacitats. La quarta moció demana el rebuig i retirada de la nova llei que estableix taxes judicials en tràmits legals que fins ara eren gratuïts. Per últim el grup municipal d’ICV-EUiA de Mollet presenta una proposta per tal de fer enrere la mesura de no revaloritzar les pensions.

Edicions locals