Policia més propera als comerços de cara l'època de Nadal

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal posen en marxa el Pla Grèvol que es basa en intensificar la seva presència en els eixos comercials durant les festes de Nadal.

Els Mossos d’Esquadra de l’ABP de Mollet i la Policia Municipal han posat en marxa, un any més, el Pla Grèvol per incrementar la seguretat als principals eixos comercials amb motiu de les festes nadalenques. El Pla Grèvol s’activa el 13 de desembre i s’allargarà fins a l’inici de la campanya de rebaixes, el 15 de gener.

A partir de demà dijous, 13 de desembre, s’intensifica la presència policial uniformada en els principals eixos i zones comercials de la ciutat a través de patrullatges a peu amb l’objectiu de prevenir fets delictius, sobretot furts, robatoris en establiments comercials i estrebades, i d’augmentar la percepció de seguretat. També s’incrementen els dispositius i patrullatges en mercats municipals i polígons industrials.

El Pla Grèvol s’ha estructurat en dues fases. La primera, durant el mes de novembre, s’adreça als comerciants per tal de donar-los consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals d’aquesta època de l’any. La col•laboració i la coordinació que mantenen els Mossos i la Policia Municipal amb els comerciants és un factor determinant per mantenir els nivells de seguretat òptims i contribuir a reduir l’activitat delictiva pròpia d’aquestes dates.

La segona fase del Pla Grèvol entra en funcionament aquest dijous a través de patrullatges i dispositius de seguretat encaminats a prevenir la delinqüència associada a l’augment de l’activitat comercial i empresarial i les celebracions d’aquesta època de l’any.

Edicions locals