Enguany no hi haurà festa de Cap d’Any

La festa de Cap d’Any de l’Ajuntament i les colles de Morats i Torrats no se celebrarà pels estrictes requeriments de la normativa vigent per a l’organització d’aquest tipus d’esdeveniments, fan molt complicada la celebració de l’activitat.

Tradicionalment, l’Ajuntament de Mollet i les colles de Morats i Torrats organitzaven una festa popular la nit de Cap d’Any al Pavelló de Riera Seca. Aquest any, els organitzadors han decidit no celebrar l’activitat, ja que la progressiva aplicació de la normativa els obligava a complir uns requeriments molt estrictes. La Llei 11/2009 de regulació administrativa d’espectacles públics i activitats recreatives ha estat progressivament complementada amb nous i més estrictes requeriments, per un decret de l’any 2010 i, més recentment, per una ordre del Departament d’Interior de desembre de l’any 2011.

Els diversos condicionants tècnics que imposa la normativa pel que fa a les instal•lacions, obligarien a fer unes inversions que actualment no es poden assumir, per manca de temps i per l’elevat cost econòmic.

Per tant, l’Ajuntament i les colles de Morats i Torrats han acordat de manera conjunta no celebrar la festa de Cap d’Any.

Edicions locals