El CF Mollet UE cau a Peralada amb un arbitratge cassolà (4-1)

El conjunt d'Abel Moulero no va poder lluitar contra les decisions errònies de l'àrbitre i els seus assistents.

L'àrbitre va jugar un paper decisiu en la derrota del Mollet al camp del Peralada (4-1). Els d'Abel Moulero es van quedar amb nou jugadors per les expulsions de Quim i Dani Arqués. Amb aquest resultat, el Mollet es situa vuitè a la taula classificatòria.

El Peralada va plantejar problemes al Mollet des de l'inici. L'equip d'Abel Moulero no va poder desplegar el seu joc combinatiu i de toc i va patir davant un rival ben plantat al terreny de joc. El partit es va trencar al minut 44, quan l'assistent va xiular un penal inexistent i va expulsar a Quim. El Peralada no va desaprofitar el regal i va avançar-se en el marcador.

A la represa, el Mollet va donar un pas endavant i va fer-se amb les regnes de l'encontre. Però un gol en fora de joc de Robert al minut 50 va deixar el xoc mig sentenciat. Tot i així, els d'Abel Moulero no es van donar per vençuts i van intentar marcar ràpid per tornar a entrar al partit. Però només quatre minuts més tard una pèrdua dels molletans va significar el 3-0, obra de Narcís. Poc després, Dani Arqués va ser expulsat per doble amonestació. Diego Novo va marcar el gol de l'honor un minut abans que Arimany anotés el definitiu 4-1. En la propera jornada, el CF Mollet UE rebrà al CD Montcada, setè classificat (diumenge, 12h).


Feliu Tura, molest amb l'actuació arbitral

El president del club, Feliu Tura, va mostrar-se indignat amb l'arbitratge patit a Peralada: “És difícil imaginar-te un arbitratge pitjor i més partidista. Com es pot permetre que una tripleta arbitral es pugui carregar l’esforç i el treball de tota la setmana?”. A més, el president va assenyalar que “no entenc com la Federació Catalana de Futbol, el Comitè d’Àrbitres o a qui correspongui no pot prendre mesures perquè això no passi, en canvi els clubs sempre hem de patir la ineptitud d’altres”.

Edicions locals