Tot Pintat, renova’t a bon preu i amb bona qualitat

c/Anselm clavé 73 – Tel. 608 287 663

Tot Pintat és una empresa dedicada a reformes i decoració en general, gestionen obres, reformes o reparacions, garantint serietat i acabats de primera qualitat ajustant-se a les necessitats dels clients i oferint el millor servei a preus molt competitius. L’equip humà és seriós i eficaç i realitzen pressupostos totalment gratuïts i sense cap compromís.
Amb  Tot Pintat podràs realitzar reformes d'habitatges,  locals, pintura decorativa, pedra decorativa, parquet, tarima flotant, fusteria, gas, lampisteria, calefacció, obra de paleta, enrajolats, portes metàl•liques i decoratives per a comunitats de veïns, pintura industrial.
Treballem tant per a empreses com a particulars, oferint el millor preu i servei adaptat a les seves necessitats.
Disposen d'ampli catàleg de portes d’interiors de tots els estils: portes modernes,  clàssiques, lacades, fronts d'armari i interiors dels fabricants d'armaris més destacats del sector, mobles de cuina de diferents estils per a cuines de disseny, contemporànies i clàssiques, tarimes flotants de diferents marques i mampares de bany, amb descomptes permanents, sense renunciar a materials de qualitat

Edicions locals