Nexe Comunicació s'encarrega de la comunicació del CF Mollet UE

El CF Mollet UE signa un conveni amb Nexe Comunicació perquè porti la comunicació del club pel que resta de temporada.

L'acte de signatura va tenir lloc dimecres a les oficines del camp municipal del Germans Gonzalvo amb l'assistència del president del club, Feliu Tura i dels periodistes responsables de l'agència de comunicació, Eduard Garcia i José Luis Rodríguez Beltrán.

Nexe Comunicació és una agència de comunicació fundada l'any 2012 i amb presència al Vallès Oriental, el Barcelonès i el Baix Llobregat. "Amb aquest conveni el que fem és posar en marxa un nou pla d'estratègia de comunicació amb l'objectiu d'aconseguir un major impacte a les xarxes socials seguint la línia que s'ha portat fins ara", va dir el corresponsable de Nexe Comunicació, Eduard Garcia. En aquest sentit, el company de Nexe Comunicació, Jose Luis Rodríguez Beltrán, va remarcar com un encert el conveni. "Seguirem la línia feta fins ara però ara hi haurà un equip al darrere més eficaç. Som una agència de comunicació amb noves idees per aplicar al futbol català", va dir.

Tot plegat el president del club Feliu Tura, es va mostrar satisfet del nou horitzó del club amb el conveni signat. "La feina fins ara està ben feta i creiem que amb Nexe Comunicació fem un salt qualitatiu a nivell de comunicació. Estem contents amb aquest nou rumb que continuarà el treball fet", va explicar el president. El conveni serà prorrogable temporada rere temporada.

Edicions locals