Noves empreses a La Farinera

L’empresa municipal Mollet Impulsa adjudica el primer solar industrial i de serveis del Polígon de La Farinera.

Aquest dimecres, l’empresa municipal Mollet Impulsa ha adjudicat formalment un solar d’ús industrial i de serveis al Polígon de La Farinera, de titularitat municipal. L’adjudicació s’ha fet a l’empresa Progeral España, SA, per a la ubicació d’un servei de rentat de vehicles i amb un sortidor de benzina.

El grup Progeral té una forta implantació en tota l’àrea metropolitana de Barcelona i al Vallès Oriental. Destaquen per una política de preus  molt competitiva en el subministrament de combustible, establint acords  per descomptes amb col•lectius i associacions del teixit econòmic i comercial de la ciutat. La marca de comercialització que s’establirà a Mollet és la Ballena Azul.

Aquesta adjudicació, amb una inversió prevista d 244.695 euros, suposarà la implantació de la primera activitat en aquest polígon, un fet que s’espera que serveixi per atreure noves activitats econòmiques. A més, l’activitat de rentat de vehicles cobreix un buit de serveis dins la xarxa comercial de la ciutat i comptarà amb una bona accessibilitat des de la ronda dels Pinetons.

Si es compleixen els terminis previstos, l’empresa podria començar les obres a principis de l’any vinent.

Edicions locals