‘Juguem al Mercat’, del 27 al 30 de desembre

Els esplais de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament organitzen un any més Juguem al Mercat, del 27 al 30 de desembre.

Repetint l’èxit d’anys anteriors, els esplais de la ciutat Tuareg, Xivarri i Mijac, els Castellers de Mollet i la Regidoria de Joventut organitzen l’espai de jocs i tallers Juguem al Mercat!, perquè els infants passin els dies de vacances escolars compartir jocs i aprenent.

Juguem el Mercat vol ser un espai lúdic perquè els nens i nenes de 3 a 12 anys passin entretinguts els dies de les vacances escolars que són laborables. Enguany, Juguem al Mercat es farà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i, com és habitual, es faran dos tallers diferenciats segons l’edat dels infants. Al Mercat Vell, per a nens i nenes de 6 a 12 anys, i al Centre Cultural La Marineta, per a la quitxalla de 3 i 5 anys.

L’horari serà de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h, excepte el diumenge 30 de desembre, que serà només en horari de matí.
 
Nadal infantil al Museu
A la ciutat, també s’organitzen altres tallers i activitats infantils relacionades amb el Nadal. Un exemple és el Museu Municipal Joan Abelló que els divendres 28 de desembre i 4 de gener, de 4 a 7 de la tarda, organitza dos tallers infantils de Nadal.

A banda d’aquests tallers, també trobareu activitat infantils de Nadal als centres cívics, la biblioteca i les que organitzen diverses entitats de la ciutat, com el Cagatió, els Pastorrats o el Carter Reial. Consulteu-les a la programació de Nadal a Mollet (www.molletvalles.cat).

Edicions locals