El 2012, un bon any per l’Hospital

La valoració de l’Hospital de Mollet respecte a l’any 2012 ha estat molt positiva en tots els àmbits d’actuació

L’Hospital de Mollet ha tancat l’any amb una valoració dels resultats molt positiva per a la ciutat presentada pel director de l’Hospital, Jaume Duran, el director mèdic, David Baulenas, i la cap d’infermeria, Mireia Vicente. Tots tres professionals van reconèixer que les fites aconseguides han estat possibles “gràcies a l’esforç i el treball del personal de l’Hospital que s’ha mostrat comprensiu i compromès amb les tasques a realitzar”.

L’Hospital de la ciutat ha augmentat la seva eficiència en tots els àmbits augmentant xifres excepte en el servei urgències. Aquesta davallada, que també és un punt positiu, es deu a les sinèrgies establertes amb el CAP que ajuden a agilitzar la feina. Una de les dades destacables ha estat la reducció d’un 7’7% en l’estada mitjana del pacient a l’Hospital, agilitzant tràmits.

El punt feble de l’Hospital de Mollet, com de molts altres hospitals, és el retard en els pagaments per part de CATSalut que suposen alguns problemes puntuals referents a tresoreria. Aquests retards són d’entre 90 i 120 dies de mitjana i impliquen haver de demanar crèdits financers però, segons Jaume Durant, l’impagament no afecta ni al cobrament ni a la quantia de les nòmines dels treballadors de l’Hospital de Mollet.

Edicions locals