Restaurant La Molleta, espectacle i gastronomia

Plaça Major, 6 – Tel. 93 579 21 34

Ja fa més de tres anys que el Restaurant La Molleta va néixer a la ciutat amb la voluntat de combinar l'art de la gastronomia amb altres tipus d'art com la màgia, la música, la dansa, el show improvisat i moltes altres varietats.

De dia La Molleta ofereix, de dilluns a divendres, un menú casolà, divertit i sa per 11 euros. Dissabte al migdia ofereixen un menú ambiciós de 16 euros on es poden trobar diferents i originals propostes on es poden tastar arrossos i paelles. I dijous al vespre també es pot gaudir del menú a 16 euros.

A la nit El Restaurant La Molleta pretén seduir-te amb la seva carta, preu-qualitat molt equilibrat, amb les noves propostes d'hivern com el caneló cruixent de melós de vedella amb boletes i reducció de vi, el tàrtar de tonyina  marinada i alvocat amb oli de gingebre, o el milfulls de botifarra blanca i calamarcets de platja o patates emmascarades amb botifarra negre i xips de cansalada, o una coca casolana com, per exemple, la coca de pernil ibèric amb mango i ceba caramel•litzada. Sempre envoltats d’algun espectacle en viu per satisfer els sentits.

Tot i les adversitats, La Molleta us desitja un any farcit de tendresa i rauxa.

Edicions locals