EUiA de Mollet demana carbó pel govern municipal

Esquerra Unida considera que la gestió del govern municipal al 2012 ha estat deficient, mancada de projectes, sense lideratge i carregada d’improvitsacions i prepotència

Un any més aprofitant la propera visita dels poc monarquics Reis Mags d’Orient a la nostra ciutat l’assemblea local d’EUiA de Mollet s’ha volgut sumar a la pluja de desitjos de petits i grans demanant que aquest any el Reis li portin al govern de PSC i CiU de Mollet un munt de carbó per recordar-lis que no han estat prou bon governants de la ciutat.

EUiA considera que aquest any el membre majoritari del govern (PSC) no ha fet cas de les urnes i ha consolidat un pacte amb la dreta de CiU del tot innecesari i, a més, d’esquenes a la voluntat popular que ampliament havia manifestat les seves preferències per les candidatures d’esquerra.

Aquest govern ha mantingut el seu caracter feble i amb poca empenta, mancat de projectes i, a vegades, amb un tarannà prepotent i carregat de supèrbia. El govern només ha estat ben decidit a la hora de d’inflar exageradament l’organigrama de carrecs polítics i gerencials d’aquest govern.

D’altra banda són notoris alguns errors de gestió com ara el tancament del GIRO, la dissolució d’”amagatotis” del consorci sanitari, el desastre del Pàrquing de Joan Miró que representarà un cost de 4,5 Milions d’euros o continuar tenint la trista fita de ser la ciutat amb més atur de la comarca.

EUiA vol denunciar, sobre tot, que en el context de crisis econòmica el govern actua com si res hagi canviat, continuant vivint d’una inèrcia que es fa palès quan es reacciona a corre-cuita davant els conflictes i les dificultats que ens porta la crisi i les retallades del PP i de CiU (Urbaser, Escola de Música, pla d’ajust, canvis del POUM davant uns polígons buits, etc.)

En definitiva, CARBÓ. No obstant EUiA vol ser positiva i també vol aprofitar per demanar als Reis que el 2013 ens porti als ciutadans de Mollet més politiques socials, mes ecòlogia, més cultura, més participació, més solidaritat, més i millor feina i oportunitats, més i millors serveis públics. Estem segurs que els molletans som bons i els Reis ens portaran al 2013 polítiques d’esquerres per a una ciutat d’esquerres.

Edicions locals