Nou supermercat i residència a La Vinyota

La Junta de Govern Local ha aprovat la llicència d’obres per a la contrucció d’un edifici a la darrera illa comercial de la zona de La Vinyota.

La Junta de Govern Local s’ha reunit aquest dilluns al migdia i ha aprovat la llicència d’obres per a la construcció d’un edifici a la darrera illa comercial de la zona de La Vinyota, en el qual s’hi ubicarà un supermercat i una residència geriàtrica.

La llicència d’obres és per la construcció d’un edifici de serveis on estaran ubicats el supermercat Mercadona, a la planta baixa, i la residència geriàtrica FIATC, que ocuparà les quatre plantes restants. A més, també es construiran dues plantes d’aparcament soterrani que tindrà capacitat per a 100 places. Els terrenys on es construirà aquest edifici estan ubicats a tocar del Decathlon, a La Vinyota.

Aquest projecte suposarà una inversió privada de més de 8 milions d’euros a la ciutat i la generació de nous llocs de treball. Les previsions de creació d’ocupació són de 40 llocs de treball per al supermercat i 74 per a la residència.

Segons l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, “aquesta és una excel•lent notícia per començar l’any, ja que suposarà la creació de llocs de treball per a ciutadans de Mollet i això genera esperança en un moment en què l’atur és la principal preocupació de la ciutadania”.

Un cop aprovada la llicència d’obres, cal esperar que els treballs comencin en les properes setmanes.

Edicions locals