Un molletà, membre del jurat de la Pilota d'Or

El periodista Víctor Duaso va votar com a representant del Diari d'Andorra.

El periodista molletà Víctor Duaso ha estat un dels membres del jurat de la Pilota d'Or, certamen que organitza France Football, i que aquest dilluns rebia per quart any consecutiu el jugador del FC Barcelona Leo Messi. Duaso ha pres part de la votació com a representant dels mitjans de comunicació d'Andorra, en concret com a redactor esportiu del Diari d'Andorra, i ha estat un dels membres del jurat més jove.

El jurat que tria el guanyador del premi està integrat d'una banda per entrenadors i futbolistes d'arreu del món i per periodistes europeus especialitzats en futbol, cadascun d'un país diferent, que seleccionen futbolistes a partir d'un llistat prèviament elaborat per la redacció de France Football. El primer futbolista triat per cada membre del jurat rep 5 punts, el segon, 3, i el tercer, 1.

La terna dels millors futbolistes del món segons la votació de Duaso està encapçalada per Leo Messi; seguit del migcampista del FC Barcelona Xavi, que finalment va quedar quart en la votació; i Andrés Iniesta. Cristiano Ronaldo no entrava en la travessa del periodista molletà.

Edicions locals