EMFO donarà feina a 288 persones

EMFO participa al nou programa de Treball als Barris atorgat pel Servei d’Ocupació de Catalunya que permetrà la inserció laboral i la contractació de 288 persones.

L’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) participarà aquest 2013 en un nou programa de Treball als Barris atorgat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, que permetrà la inserció laboral de 280 persones i la contractació de 8 persones durant 6 mesos, al barri de la Plana Lledó.  El passat mes de desembre, el Servei d’Ocupació de Catalunya atorgava a EMFO el programa Treball als Barris. L’objectiu d’aquest programa és donar suport i coneixements a aquells col•lectius que puguin tenir més dificultats a l’hora d’entrar en el mercat laboral i, sobretot, donar èmfasi a les noves tecnologies com a eina de formació i de recursos.

Els Plans d’Ocupació són llocs de treball que es generen arrel d’una necessitat concreta del municipi per tal d’oferir feina durant sis mesos a persones en situació d’atur. Les activitats que engloben el programa de Treball als Barris s’iniciaran durant la primera quinzena de gener i es duran a terme dins del barri de Plana Lledó.

Edicions locals