L'ocupació i la cohesió social, propòsits pel 2013

PSC i CiU presenten propostes per generar oportunitats de treball i per defensar socialment els col•lectius amb més dificultats.

El govern local, recolzat per CiU, continuarà treballant durant el 2013 per fomentar l'ocupació i defensar la cohesió social a nivell local. En aquest sentit, dilluns es presentarà al Ple una moció perquè durant l'any 2013 es continuï treballant en ambdós àmbits. 

La contractació de persones aturades a través del programa d'inserció PIVEM, impulsar la difusió del Centre Especial de Treball Taller Alborada per a donar-lo a conèixer a les empreses i renovar l'acord per a l'ocupació i la cohesió social a Mollet subscrit amb els sindicats l'any 2010 són els tres pilars fonamentals sobre els que es basa la moció. També, els grups municipals proposen fer el pertinent seguiment d'aquests programes a través del consell d'administració de l'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO), format per agents socials, agents econòmics i representants dels diferents grups municipals, així com des del consell rector de l'Institut Municipal de Servei als Discapacitats.

Edicions locals